MASSAGES

MASSAGES - Voorlopig bieden wij geen massages meer aan.


Dankzij de samenwerking met een team van professionele masseurs kunnen wij u volgende keuze aanbieden:


  1. Volledige lichaamsmassage (50min). Deze massage kan ook als duo-massage aangeboden worden. Omwille van de Coronamaatregelen bieden wij voorlopig geen duo-massages aan.
  2. Gelaats -en hoofdhuidmassage (25min). Deze massage kan niet als duo-massage aangeboden worden.
  3. Rug, schouder -en nekmassage (25min). Deze massage kan niet als duo-massage aangeboden worden.
  4. Voetmassage (25min). Deze massage kan niet als duo-massage aangeboden worden.


In onze aparte behandelruimte bieden wij massages aan tussen 10u00 en 20u00. De massages kunnen indien gewenst gecombineerd worden met een deugddoend saunabezoek.

Om onze masseurs de kans te geven een werkbare planning op te maken, vragen wij om de massage minstens 3 dagen op voorhand vast te leggen. Elke massage wordt pas bevestigd na aanvraag bij onze masseur.


Het tarief voor een massage van 50 minuten (i.e. 1 x 50 minuten, 2 x 25 minuten) komt op een bedrag van 50€. Dit bedrag dient volledig bij de boeking aan ons te worden overgemaakt.


Annulaties dienen minimum 48u op voorhand te gebeuren om het betaalde bedrag van de massage te kunnen bewaren voor een volgende bezoek. Er worden geen voorschotten terugbetaald.

Bij annulaties minder dan 48u voor het gereserveerde uur, zal 50% van het betaalde bedrag van de massage als annulatiekost aangerekend worden.
Bij annulaties minder dan 24u voor het gereserveerde uur, zal het volledig betaalde bedrag van de massage als annualtiekost aangerekend worden.


Voor de massages werken wij samen met volgende masseurs:

- Erik Schoenmaekers en Elke Gijsels van Relax4uNeem gerust een kijkje op de sites om een overzicht te krijgen van welke behandelingen zij nog aanbieden.


Zie ook:Massages De Schranshoeve