MASSAGES

MASSAGES


Wij kunnen wij u volgende keuze aanbieden:


  1. Volledige lichaamsmassage (50min).
  2. Gelaats -en hoofdhuidmassage (25min). 
  3. Rug, schouder -en nekmassage (25min). 
  4. Voetmassage (25min)


In onze aparte behandelruimte bieden wij massages aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10u00 en 18u00. De massages kunnen indien gewenst gecombineerd worden met een deugddoend saunabezoek.


Wij kunnen geen duo-massages aanbieden. Meerdere personen worden na elkaar gemasseerd.


Om een werkbare planning op te maken, vragen wij om de massage minstens 3 dagen op voorhand vast te leggen. Elke massage wordt pas bevestigd na aanvraag bij onze masseur.


Het tarief voor een massage van 50 minuten (i.e. 1 x 50 minuten, 2 x 25 minuten) komt op een bedrag van 50€. Dit bedrag dient volledig bij de boeking aan ons te worden overgemaakt.


Annulaties dienen minimum 48u op voorhand te gebeuren om het betaalde bedrag van de massage te kunnen bewaren voor een volgende bezoek. Er worden geen voorschotten terugbetaald.

Bij annulaties minder dan 48u voor het gereserveerde uur, zal 50% van het betaalde bedrag van de massage als annulatiekost aangerekend worden.
Bij annulaties minder dan 24u voor het gereserveerde uur, zal het volledig betaalde bedrag van de massage als annualtiekost aangerekend worden.